Осінній вернісаж

Завершилася виставка - конкурс поробок з природного матеріалу «Осінній вернісаж». В цьому році вона була особливо різнобарвною, яскравою та насиченою, адже до створення робіт долучилися не тільки діти, а й їхні батьки.

Осінь – пора врожаїв. Саме тому серед родинних шедеврів - сюжетні композиції з осінніх дарів природи, аплікації з яскравого листя, прикраси з сухоцвіту. Тішили око «Осінній хоровод», слоненя, зайчик з овочів, не залишив нікого байдужим будинок – гарбуз, вразили їжачки з насіння, шишок і ще багато - багато іншого.

Складно було виділити яку-небудь одну роботу, адже всі учасники постаралися, виявили творчість, фантазію, вигадку. Переможцями конкурсу стали: Степанова Маргарита, Черкащина Катерина з мамами (група №1), Головко Аріна з мамою (група №2), Лижнік Юлія з батьками (група №4), Струков Андрій (група №7), Сусіки Давид і Назар (група №8), Кубрак Поліна (група №9), Вакуленко Іван, Іваннікови Олександр і Володимир, Івасенко Микола (група №10), Лейба Злата (група №11), Жданов Олександр (група №12).

Щиро дякуємо всім, хто взяв участь у конкурсі. Ми пишаємося нашими талановитими дітьми та їх батьками!

Осінній вернісаж - 2018 - ЗДО 453

Кiлькiсть переглядiв: 199

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.